Znanje

Dom > Znanje > Sadržaj
Korišćenje volframovog karbida
Apr 24, 2018

1, koji se koristi u velikom broju brza alata za sečenje, strukturalnih materijala peći, dijelova mlaznih motora, metalnih keramičkih materijala, otpornih grejnih elemenata i drugih proizvoda.

2. Koristi se za proizvodnju alata za rezanje, dijelova otpornih na habanje, talasnog lonca bakra, kobalta, antimona i drugih metala, poluprovodničkih filmova otpornih na habanje.

3. Koristi se kao materijal od sjajnog alata i materijal otporan na habanje. Može da stvori čvrsto rešenje sa mnogo karbida. WC-TiC-Co karbidni alat se široko koristi. Može se koristiti i kao ternarni sistem NbC-C i TaC-C. Karbid modifikovani aditivi ne samo da mogu smanjiti temperaturu sinterovanja, već i održavati odlične performanse, mogu se koristiti kao vazduhoplovni materijali.

4, koristeći anhidrid volframa (WO3) i grafit u redukcionoj atmosferi 1400 ~ 1600 ° C visokotemperaturne sinteze praha volframovog karbida (WC), a zatim sintromom vruće presice ili sintranim vrućim izostatskim presovanjem mogu se napraviti gusti keramički proizvodi.
Autorska prava © Yeses New Material Co., Ltd Sva prava pridržana.Telefon: +86-731-22610061