o nama

Dom > o nama
Naša povijest

POZITIVNI novi materijal je osnovana kao podružnica tvrtke JWE karbid, uglavnom odgovoran za uvoz i izvoz pitanjima. nalazi se u Zhuzhou gradu, rodnom gradu kineski volframovog karbida.
Mi smo je tvornica za više od 13 godina, smo istraživanje, razvoj i proizvodnju volfram karbid proizvode visoke kvalitete, dobiti više od 10 patentirani izum. Sada smo ne samo nacionalni inovacijski orijentiran poduzeća, ali i tehnološki nove materijale poduzeće u provinciju.

Subsidiary.jpg

Naša tvornica

Postrojenja naše tvornice prostire se na površini od 20.000 kvadratnih metara, proizvodnja površine 10.000 četvornih metara. Opremljen naprednih tehnologija i proizvodna oprema kao što su prskanje granulacije, TPA prešanja stroj i HIP sinteriranje peći, a imamo kompletne opreme za kontrolu kvalitete proizvoda. Imamo tim stručnjaka u proizvodnji i upravljanju.

 gate 700.jpg

Naš proizvod

Karbida rudarstva i inženjering gumbe, bušenje savjeti, PDC, lopte, mjerač umeće, mlaznica, čekić barova, WC roda, štit rezači i karbida šipke.

 主营产品 700 1000.jpg

Aplikacija proizvoda

Inženjerstvo strojeva, rudarstvo, transport, zrakoplovstvo, vode conservancy, kemijski koncern, elektronike, tekstila, poljoprivrede, vojne i drugih područja

 

Naš certifikat


Opremu za proizvodnju

Prskanje Granulacije, TPA stroj za stiskanje i HIP therm peć.

 

Proizvodnju tržištu

Sjeverne Amerike, srednje istoka, jugoistočne Azije, Južne Amerike, zapadne Europe.


Autorska prava © Yeses New Material Co., Ltd Sva prava pridržana.Telefon: +86-731-22610061